Skræddersyede løsninger
Magnus
Magnus
image
image
image
image
image
image
image
image
 
Skræddersyede løsninger
Wolters Kluwer Danmark udbyder også skræddersyede applikationer og moduler, der dækker en specifik kundes behov, der hvor vores kernekompetencer kan komme i spil. Det drejer sig om applikationer med stærkt fagligt indhold, der typisk anvendes i en rådgivningssituation. Skræddersyede løsninger

Udvalgte eksempler på skræddersyede applikationer:

Webbaseret lånerådgivningsapplikationer

I samarbejde med en af vores partnere har vi udarbejdet en applikation til lånerådgivning indenfor pengeinstitutlån. Applikationen er en konfigurerbar webapplikation, hvor såvel låneberegning som brugerflade kan konfigureres til bankens behov.

 

Privatbudgetteringsprogram til boligrådgivning

Applikationen er en Windows applikation, der anvendes ved rådgivning om køb af bolig – både i forbindelse med at afdække kundens økonomi ved køb af konkret bolig, og ved afdækning af beløbsstørrelsen på den bolig kunden kan købe baseret på kundens økonomi.

 

Budgetmodul til boligrådgivning

Java modul til anvendelse i applikation til boligrådgivning hos slutkunde med afdækning af kundens økonomi og potentielle boligkøb.

 
Kontakt
Aarhus
Wolters Kluwer Danmark A/S
Søren Frichs Vej 25, 1. sal
8000 Aarhus C
Telefon: 70 20 33 14 / 33 96 01 10

Følg os på de sociale medier og få spændende nyt samt se interessante ”how-to” og præsentationsvideoer vedrørende vores software!
Wolters Kluwer Danmark A/S - Nyhavn 16 - 1051 København K - Tlf. 70 20 33 14 - - CVR nr. 13386293