Teknikken i vores løsninger
Magnus
Magnus
image
image
image
image
image
image
image
image
 
Teknikken i vores løsninger

Platformsuafhængige moduler  

Vi har valgt at basere vores generelle moduler på Java, og begrænset  anvendelsen af tredje parts komponenter til et minimum.

 

Samtidig har vi valgt ikke at opgradere til de nyeste java versioner i erkendelse af, at de fleste af vores kunder har valgt en Java afviklingsplatform der har bevist sig i drift i en årrække.

 

 

Kan tilgås via Java klasser eller XML

-  Direkte tilgang sikrer bedst performance. XML tilgang kan sikre samarbejde med systemer, der ikke kan tilgå Java direkte – eller anvendes, hvis man ønsker at pakke vores modul ind i en webservice.

 

”Black Box”

-  Den kaldende applikation fylder forudsætningsdata i modulet, som så bearbejder dem, og derefter returnerer resultatet baseret på forudsætningerne. Den kaldende applikation plukker de relevante data og præsenterer dem på den ønskede måde.

 

Begrænset til faglighed

-  Præsentation og brugerflader er der meget divergerende holdninger til, men ved at begrænse modulerne til det faglige indhold, sikres genanvendelse – hvilket også er årsagen til, at flere kunder med vidt forskellige systemer kan anvende de samme moduler.

 

 
Kontakt
Aarhus
Wolters Kluwer Danmark A/S
Søren Frichs Vej 25, 1. sal
8000 Aarhus C
Telefon: 70 20 33 14 / 33 96 01 10

Følg os på de sociale medier og få spændende nyt samt se interessante ”how-to” og præsentationsvideoer vedrørende vores software!
Wolters Kluwer Danmark A/S - Nyhavn 16 - 1051 København K - Tlf. 70 20 33 14 - - CVR nr. 13386293