GDPR-arbejdet

hos Wolters Kluwer

GDPR brugervejledning

GDPR brugervejledning

Dagen hvor GDPR indføres i EU nærmer sig. Det påvirker os alle. Når Wolters Kluwers applikationer og tjenester anvendes, behandler du oplysninger, der er omfattet af GDPR-lovgivningen. Det er dig, som dataansvarlig, der er ansvarlig for, at GDPR overholdes. Wolters Kluwer er databehandler, fordi vi under support kan have tilgang til personoplysninger.

I vores brugervejledning kan du få mere information om, hvordan du overholder GDPR, når du arbejder med Wolters Kluwers softwareprodukter. For generel information om GDPR og hvordan du overholder forordningen i sin helhed, anbefaler vi Datatilsynets vejledninger på www.datatilsynet.dk.

Se mere

GDPR produkt manual

Gennem forskellige funktioner og instruktioner, er der støtte i alle vores produkter til at opfylde kravene i GDPR.

Hent vores GDPR produkt manual, hvor du kan få tips til behandling af personlig data i installerede programmer fra Wolters Kluwer.

Se mere

Opdaterede generelle abonnementsbetingelser

I forbindelse med GDPR er vores generelle abonnementsbetingelser opdateret med tilføjelse af en paragraf vedr. persondata.

Se mere

Databehandleraftaler

I løbet af maj vil du som kunde modtage databehandleraftaler til underskrift. Dette er et krav for, at vi kan yde support på de ydelser, vi leverer.

Databehandleraftalen er nødvendig og en forudsætning for, at du som Dataansvarlig lever op til dit GDPR ansvar. Uden en databehandleraftale er det problematisk for dig at betro Wolters Kluwer supporten adgang til dine kundedata. Dermed bliver det i praksis svært for os at yde jer den nødvendige support i brugen af vores produkter.

Behandling af personlig data

Wolters Kluwer behandler personoplysningerne i det omfang, det er nødvendigt for at levere ydelser i henhold til den indgåede aftale, og som yderligere er nødvendige for kundens brug af ydelsen.

Se mere

Cookie- og privatlivspolitik

Vores cookie- og privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler og behandler persondata, der er indsendt eller indsamlet af os via internettet (ved hjælp af cookies). 
Som datakontrollør (dataansvarlig) overholder vi de gældende love vedr. privatliv, og samtidig sikrer vi, at persondata er beskyttet og behandles i henhold dokumenterede procedurer.

Vi videregiver ikke persondata til tredjepart uden forudgående tilladelse, med mindre dette specifikt er anført heri. 

Se mere

Kontakt os vedr. GDPR

Andendes hovedsageligt af vores leverandører, der skal reportere "Privacy incidents".

incident@wolterkluwer.dk

 

Anvendes hovedsageligt i vores "Privacy Notice" på vores websider.

privacyofficer@wolterkluwer.dk

 

Relevant produktinformation og -nyheder