Bliv klædt på til din digitale fremtid

Bliv klædt på til din digitale fremtid

Læs mere

Vi har desværre ikke flere ledige pladser

Vi har 200 pladser til vores Wolters Kluwer kundedag. Vi kan dog meddele, at der allerede er udsolgt, men du er velkommen til at skrive dig på ventelisten.

Thumbnail

Wolters Kluwer kundedag

Hos Wolters Kluwer sætter vi en stor ære i at kunne gøre noget ekstra for vores kunder. Derfor inviteres du og dine medarbejdere til en inspirerende og faglig dag i vores selskab. 

Arrangementet har til formål at klæde jer bedre på til den digitale fremtid, og vi løfter sløret for flere spændende nyheder. Der er spændende og inspirerende indlæg fra anerkendte eksperter omkring ISAE3000 erklæringer og digitaliseringens betydning i praksis for dig som revisor.

Der er også mulighed for at få en endnu dybere indsigt i vore nuværende produkter og derved øge jeres udbytte af dem. Så en spændende og inspirerende dag for både dig og dine kollegaer.

TID & STED:
Torsdag den 10. oktober kl. 08.30-16.30 på Hindsgavl Slot i Middelfart.

PRIS:
kr. 395 ekskl. moms pr. person 

Kr. 995 ekskl. moms ved tilmelding af 3 personer (Prisen er kr. 395 ekskl. moms pr. person, der tilmeldes udover de 3 første tilmeldte)

PROGRAM:
Se programmet her>>

 

Bemærk! Vi tager forbehold for ændringer i programmet, og tilmelding er bindende, så der er et no-show-fee på kr. 1.000.