Thumbnail

NYHEDER 2019/2020

Nyheder hos Wolters Kluwer

Nyheder hos Wolters Kluwer

Vores ambition er, at du, som revisor, skal kunne arbejde så effektivt som muligt og hjælpe dine kunder med at tage kloge og sikre beslutninger. Vi ønsker i den forbindelse at inspirere med interessante nyheder samt tips og tricks om vores produkter, så du fortsat kan udvikle dig fagligt.

 

finsit er blevet optaget i e-conomics partnerprogram

finsit support

Al bogføringsdata fra e-conomic importeres direkte til finsit. I finsit er e-conomics standardkontoplaner tilgængelige, hvorfor importen kan begrænses til få klik.

Klik på se mere og læs om integrationen til e-conomic i finsit.

Se mere

Årsafslutning er blevet optaget i e-conomics partnerprogram

e-conomic

Der er direkte integration mellem e-conomic og Årsafslutning, hvor du nemt kan overføre stamdata og posteringer således, at regnskabsudarbejdelsen bliver effektiv.

Klik på se mere og læs om integrationen til e-conomic i Årsafslutning.

Se mere

Wolters Kluwer Kundepanel

Wolters Kluwer Kundepanel

Som en del af Wolters Kluwer Kundepanel, bliver du en del af et fagligt forum, hvor du får mulighed for at få indflydelse på vores udvikling af produkter samt for at netværke med andre fra din branche.

Klik på se mere og læs om Wolters Kluwer Kundepanel.

Se mere

finsit - En nyhed fra Wolters Kluwer, der er integreret med Uniconta

finsit

finsit er en cloudbaseret service til økonomisk oversigt, analyse og samarbejde. finsit omdanner komplekse tal til visuelle aha-oplevelser, der gør det lettere for dig og dine kunder at tage bedre og velovervejede økonomiske beslutninger. finsit er designet specifikt til revisorer, der ønsker at styrke deres tilbud ved at overgå forventningerne og skabe værdi for kunderne.

Klik på se mere og læs mere om finsit.

Se mere

TeamMate® Analytics - NYHED! til danske revisorer

TMA

Nu introducerer vi et dataanalyseværktøj for alle revisorer med planer om vækst. TeamMate® Analytics er et intelligent værktøj, der giver din kunderådgivning en ny dimension og løfter din forretningsudvikling til næste niveau - uden brug af analysespecialister.

Klik på se mere og læs mere om TeamMate® Analytics.

Se mere

ClientView - Nyheder

group

ClientView giver dig og dine medarbejdere et klart overblik over kunder, dokumenter, statuslister og hvem, der udfører hvilke sager.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i ClientView.

Se mere

ClientTime - Nyheder

Thumbnail

ClientTime kan anvendes af alle medarbejdere, hvilket sikrer vidensdeling på tværs af organisationen, og at den rette medarbejdere udfører den rigtige opgave på det rigtige tidspunkt.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i ClientTime.

Se mere

Årsafslutning - Nyheder

Thumbnail

Årsafslutning er det komplette værktøj til opstilling af virksomhedens årsrapporter i henhold til årsregnskabsloven med tilhørende specifikationshæfte og skatteregskab.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Årsafslutning.

Se mere

Revision - Nyheder

Thumbnail

Revision hjælper dig med at opfylde alle krav i henhold til gældende revisionsstandarder mv. Det sikrer ligeledes, at din revisionsvirksomhed lever op til kravene til kvalitetssikring af dokumentation på sagsniveau.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Revision.

Se mere

Skat Nova og Skat Professionel Nova - Nyheder

Thumbnail

Med Skat Nova kan du hurtigt og sikkert udarbejde selvangivelser, opstille personlige regnskaber (Skat Professionel Nova), beregne forskuds- og slutskat samt vælge den mest fordelagtige ordning til personligt drevne virksomheder.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Skat Nova og Skat Professionel Nova.

Se mere

Værdipapir Nova - Nyheder

Thumbnail

Værdipapir Nova er et tillægsmodul til Skat Nova og Skat Professionel Nova. Programmet understøtter en effektiv håndtering og administration af kundens værdipapirer i forbindelse med udarbejdelse af selvangivelsen.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Værdipapir Nova.

Se mere

IT Revisor - Nyheder

Thumbnail

IT Revisor er den komplette løsning til revisorer. Her tilbydes kundestyring, opgavestyring, tidsregistrering- og fakturering, intern planlægning, statistik, kvalitetsstyring, bogføring, afslutningsark, budget, rapportsystem med komplet sæt af interne og eksterne rapporter og meget mere.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i IT Revisor.

Se mere

Hosting - Nyheder

group

Sammen med IT Forum Gruppen tilbyder vi et skrivebord i ”skyen” og muligheden for at tilgå de fleste af vores programmer i et miljø, som vi tager ansvaret for at vedligeholde, drifte og udvikle. Vi kalder løsningerne for ReviSky, RegnskabSky og RevisorHosting – alt afhængigt af, hvilke programmer og services der er inkluderet. Den grundlæggende tekniske løsning er dog den samme.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i vores Hosting løsninger.

Se mere