Årsafslutning er det komplette værktøj til let og sikker udarbejdelse af årsrapporten. Med den enkle arbejdsgang i Årsafslutning er det nemt at komme i gang med at arbejde med regnskabsopstillingen på en effektiv og sikker måde. Årsafslutning håndterer digital indberetning af regnskabsdata via XBRL og er opdateret med de seneste ændringer i regnskabsloven. Ydermere, er det med Årsafslutning muligt at importere regnskabsdata fra de fleste ERP-systemer via SIE-formatet og kommaseparerede filer. Årsafslutning indeholder forskellige notepakker med predefinerede standardnoter samt en række standard skabeloner til brug for regnskabsopstillingen.

Ny regnskabsperiode i Årsafslutning

Når regnskabet årsrulles, guides brugeren i at opdatere indholdet i regnskabet, så det sikres, at regnskabet indeholder de nyeste tekster mv.

Validering af regnskaber i Årsafslutning

Validering af regnskaber, inden de sendes til underskrift, skaber sikkerhed og effektiviserer revisors arbejdsprocesser.

Kvalitetssikring af revisionsprocessen på en effektiv og fleksibel måde
Revision er et brugervenligt program til kvalitetsstyring og dokumentation, udførelse og konklusion ved revision og andre erklæringsopgaver.

Leder du efter en professionel løsning?

Vil du vide mere?
Back To Top