Thumbnail

Hosting løsning

Komplet skrivebord i skyen med hosting løsningerne fra Wolters Kluwer

Med vores hosting løsninger tilbydes revisors komplette skrivebord til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Hosting løsningerne giver alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til bl.a. IT Revisor Professionel, Microsoft Office Standard og Microsoft Exchange postsystem.

ReviSky hosting løsning

Thumbnail

Ved hosting løsningen ReviSky behøver du kun at bruge tid på din forretning og det, du er god til. IT 'kommer ud af skyen', og det virker bare hele tiden, hvor som helst, med en optimal sikkerhed for dig.

Se mere

RegnskabSky hosting løsning

Thumbnail

Hosting løsningen RegnskabSky er professionel hosting af IT Revisor. Fordelen ved løsningen er, at du kun behøver at bruge tid på din forretning og det, du er god til. IT 'kommer ud af skyen', og det virker bare hele tiden, hvor som helst, med en optimal sikkerhed for dig.

Se mere

RevisorHosting hosting løsning

Thumbnail

Hosting løsningen RevisorHosting er din helt egen skræddersyede revisorløsning.  Fordelen ved løsningen er, at du kun behøver at bruge tid på din forretning og det, du er god til. IT 'kommer ud af skyen', og det virker bare hele tiden, hvor som helst, med en optimal sikkerhed for dig.

Se mere