Thumbnail

RegnskabSky

Professionel hosting af IT Revisor

Vi tilbyder revisors samlede løsning i skyen til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Hosted løsningen giver alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til Microsoft Office Standard og Exchange postsystem. Desuden har brugerne det aftalte antal samtidige adgange til den valgte IT Revisor pakkeløsning.

RegnskabSky Teknik

Løsningen leveres til din PC i form af et Citrix RegnskabSky skrivebord med ekstra log-on sikkerhed, og drives af et antal virtuelle Windows servere med backup system.

RegnskabSky Drift

Driften omfatter hotline, løbende installation og opdatering af alle programmer mv., løbende sikkerhedskopiering og overvågning samt skalering af ydelse og kapaciteter.

RegnskabSky Datamapper

Udover IT Revisors databaser og Exchange-databaser til brug for Outlook får du en personlig mappe, en firmamappe, en personalemappe samt en programmappe.

RegnskabSky Sikkerhed

Sikkerheden indebærer at revisorfirmaerne med deres brugere, kunder og dokumenter er adskilt, så andre firmaers oplysninger er helt usynlige.

Thumbnail

Et skræddersyet revisorsystem

Med IT Revisor får du basisfunktionaliteter såsom databasen, import/eksport, notatark og fildeling, samt administration, herunder time/sag regnskab.

Se mere

Revisors totale IT platform

IT Revisor Professionel er specielt designet til at understøtte revision, udvidet gennemgang, review og kvalitetsstyring i revisionsfirmaet i øvrigt. Med modulet får du Kvalitetsmanual, Arbejdspapirer, Opgavestyring samt Intern planlægning.

Se mere

En onlinebaseret løsning

Revisorwhistleblower.dk giver medarbejderne mulighed for, anonymt, at indberette potentielle eller faktiske overtrædelser af den revisorretlige regulering.

Se mere