Thumbnail

ReviSky

Revisors komplette skrivebord i skyen

Vi tilbyder revisors komplette skrivebord i en hosted løsning til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Løsningen giver alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til bl.a. IT Revisor Professionel, med alle standarder i form af arbejdspapirer, kvalitetsmanual, kontoplaner og faglig service, samt Microsoft Office Professional og Exchange postsystem. Der er desuden adgang til Skat Nova og fordelagtige vilkår for Penneo.

ReviSky Teknik

Løsningen leveres til din PC i form af et Citrix ReviSky skrivebord med ekstra log-on sikkerhed, og drives af et antal virtuelle Windows servere med backup system.

ReviSky Drift

Driften omfatter hotline, løbende installation og opdatering af alle programmer mv., løbende sikkerhedskopiering og overvågning samt skalering af ydelser og kapaciteter.

ReviSky Datamapper

Udover IT Revisors databaser og Exchange-databaser til brug for Outlook får du en personlig mappe, en firmamappe, en personalemappe samt en programmappe.

ReviSky Sikkerhed

Sikkerheden indebærer, at revisorfirmaerne med deres brugere, kunder og dokumenter er adskilt, så andre firmaers oplysninger er helt usynlige.

Thumbnail

Opstil personlige regnskaber effektivt

Med Skat Professionel Nova kan du hurtigt og sikkert udarbejde selvangivelser samt opstille indkomst- og formueopgørelser.

Se mere

Revisors totale IT platform

IT Revisor Professionel er specielt designet til at understøtte revision, udvidet gennemgang, review og kvalitetsstyring i revisionsfirmaet i øvrigt. Med modulet får du Kvalitetsmanual, Arbejdspapirer, Opgavestyring samt Intern planlægning.

Se mere

En onlinebaseret løsning

Revisorwhistleblower.dk giver medarbejderne mulighed for, anonymt, at indberette potentielle eller faktiske overtrædelser af den revisorretlige regulering.

Se mere