Thumbnail

RevisorHosting

Din helt egen skræddersyede revisorløsning

Sammen med de helt rigtige partnere tilbyder vi nu udvalgte programmer i skyen til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Hosted løsningen giver alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til Microsoft Office Standard samt Microsoft Exchange postsystem. Desuden har brugerne det aftalte antal samtidige adgange til de valgte programmer og almindelige hjælpeprogrammer.

RevisorHosting Teknik

Løsningen leveres til din PC i form af et Citrix RevisorHosting skrivebord med ekstra log-on sikkerhed, og den drives af et antal virtuelle Windows servere med backup system.

RevisorHosting Drift

Driften omfatter hotline, løbende installation og opdatering af alle programmer mv., løbende sikkerhedskopiering og overvågning samt skalering af ydelse og kapaciteter.

RevisorHosting Datamapper

Ud over plads til data fra Wolters Kluwer programmerne og Exchange databasen får du en Personlig mappe, Firma mappe, Personale mappe samt Programmer mappe til rådighed.

RevisorHosting Sikkerhed

Sikkerheden i RevisorHosting indebærer bl.a., at revisorfirmaerne med deres brugere, kunder og dokumenter er adskilt, så andre firmaers oplysninger er helt usynlige.

Thumbnail

Gode grunde til at vælge RevisorHosting

Med RevisorHosting kan du bl.a. spare tid, og dermed penge, til lokal vedligeholdelse af systemer, da det kan være svært selv at have styr på alt angående sikkerhed. Derudover er løsningen fleksibel, da du kan logge på alle steder fra.

Effektiv klienthåndtering og administration

ClientView er et nyt og moderne system til administration og klienthåndtering, der er let at implementere og skræddersyet til revisionsvirksomheder.

Se mere

Når tid er den vigtigste ressource

ClientTime er systemet til dig, der lever af at sælge din tid.

Se mere

Digitale dokumenter

Med Penneo kan du sende dokumenter til digital underskrift på få minutter, og kunderne underskriver let med NemID.

Se mere