Thumbnail

ClientTime

Når tid er den vigtigste ressource

Kundestyringsprogrammet ClientTime er løsningen til dig, der lever af at sælge din tid. Vi ved, hvor vigtigt det er, at tidsregistreringen er enkel, så du effektivt kan planlægge din tid. Alle medarbejdere kan bruge ClientTime, hvilket sikrer vidensdeling på tværs af organisationen, og at den rette medarbejder udfører den rigtige opgave på det rigtige tidspunkt.

Enkel tidsregistrering i ClientTime

Tidsregistreringen er opbygget som en kalender svarende til Outlook, hvor det er let at søge kunderne frem.

Effektiv ressourceplanlægning i ClientTime

I ressourceplanlægningen kan du planlægge og håndtere opgaver og projekter. Det er let for alle involverede at gå ind og se den komplette plan samt planlægge for hver medarbejder på hver kunde.

Fakturering i ClientTime

Når det er tid til fakturering, kan du maile fakturaen eller bruge den mulige integration til dit økonomisystem for at overføre faktura og regnskabsdata. Samtidig får du en kopi i ClientTime.

I Thomas' revisionsfirma har de sparet tid med ClientView

Thumbnail

Effektiv klienthåndtering og administration

ClientView er et nyt og moderne system til administration og klient­håndtering, der er let at implementere og skræddersyet til revisionsvirksomheder.

Se mere

Din genvej til en bedre rådgivning

Med Årsafslutning Professionel får du – i ét og samme program – alle værktøjerne i Årsafslutning og adgang til rådgivningsmodulerne Budget, Prognose og Analyse.

Se mere

En del af en hosted løsning

Med RevisorHosting tilbyder vi ClientTime i skyen til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Løsningen giver desuden alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til Microsoft Office Standard samt Microsoft Exchange postsystem.

Se mere