Thumbnail

ClientView

Effektiv kundehåndtering og administration

Kundestyringsprogrammet ClientView er let at implementere, og det giver dig ét sted at opdatere stamdata, optimal styring, øget effektivitet og fuld kontrol. ClientView giver dig og dine medarbejdere et klart overblik over kunder, dokumenter, statuslister og hvem, der udfører hvilke sager. Alle dokumenter kan styres via intuitiv og fleksibel dokumenthåndtering.

Nem tilpasning i ClientView

Arbejdsprocesserne i ClientView kan nemt tilpasses dine eksisterende arbejdsplaner, og du har mulighed for at tilpasse arbejdsprocesserne på den enkelte kunde.

Enkel navigation i ClientView

I ClientView kan du let starte og oprette forbindelse til dine andre softwareprogrammer, og du behøver derfor kun ét ikon på dit skrivebord.

Overblik over alle opgaver i ClientView

Programmets statuslister giver dig et overblik over hvilke opgaver og delopgaver, der er udført for den enkelte kunde. Det bliver derfor enkelt at afsætte ressourcer til den rette kunde på det rigtige tidspunkt.

Al kundekommunikation samlet på ét sted i ClientView

I ClientView kan alle medarbejdere løbende logge bl.a. telefonopkald, e-mails, breve, sms’er og besøg. Det gør det lettere at besvare henvendelser og yde en bedre service for alle medarbejdere.

I Thomas' revisionsfirma har de sparet tid med ClientView

Thumbnail

ClientTime er integreret i ClientView

Når tid er den vigtigste ressource.
ClientTime er systemet til dig, der lever af at sælge din tid.

 

Se mere

Digital signatur i ClientView

Med digital signatur i ClientView gennem Penneo kan du sende dokumenter til digital underskrift på få minutter, og kunderne underskriver let med NemID.

 

Se mere

ClientView - En del af en hosted løsning

Med RevisorHosting tilbyder vi ClientView i skyen til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Løsningen giver desuden alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til Microsoft Office Standard samt Microsoft Exchange postsystem.

Se mere