Thumbnail

Faglig Service i ClientView

Få revisors faglige dokumenter og arbejdspapirer samlet ét sted

Med kundestyringsprogrammet Faglig Service udvikles og vedligeholdes en lang række paradigmer til kundeaftaler, ledelsens regnskabserklæring, revisionsprotokollater og andre standarddokumenter, som er anvendelige i dokumentationen af erklæringsarbejdet. Ydermere udvikles og vedligeholdes regneark, som kan anvendes både til afstemning og kontrol, men også til rådgivning. Materialet vil for en dels vedkommende have karakter af faglige vejledninger, mens andet vil bestå af operationelle skabeloner til direkte anvendelse i revisors arbejde.

Faglig Service i Clientview

I ClientView er det nu muligt at forbinde til Faglig Service og benytte det store arkiv af erklæringer og arbejdspapirer. Gem dokumenterne direkte på den aktuelle kunde i ClientView og spar tid på at formulere erklæringer og arbejdspapirer.

Vejledninger og skabeloner i Faglig Service

Spar tid og kræfter på alt det kedelige. Faglig Service tilbyder operationelle skabeloner og faglige vejledninger til direkte anvendelse i revisors arbejde.

Arbejdspapirer i Faglig Service

Hold styr på kundeaftaler, regnskabserklæringer, revisionsprotokollater og andre standarddokumenter, som er anvendelige i dokumentationen af erklæringsarbejdet.

Afstemning og kontrol i Faglig Service

Faglig Service tilbyder smarte regneark, som kan anvendes både til afstemning, kontrol og rådgivning.

Faglig Service i ClientView

Se hvordan Faglig Service er integreret i ClientView og få et hurtigt indblik i, hvad Faglig Service indeholder.
Thumbnail

Faglig Service i ClientView

Forbind til Faglig Service gennem ClientView og benyt det store arkiv af erklæringer og arbejdspapirer. En enklere, smartere og mindre tidskrævende løsning for revisorer. 

 

Se mere

IT Revisor professionel

Vores komplette skræddersyede revisorsystem IT Revisor Professionel, som er udviklet af revisorer til revisorer, indeholder alle systemets funktioner og muligheder - inklusiv Faglig Service.

 

Se mere

Faglig Service som del af ReviSky

Faglig Service indgår i vores hostede løsning ReviSky, hvor hele revisors skrivebord er samlet ét sted. Til en fast pris pr. bruger får du en overskuelig og sikker løsning i skyen.  

Se mere