Thumbnail

Øvrige programmer

Effektive og professionelle programmer fra Wolters Kluwer

Vores øvrige programmer indeholder alt fra klientbogføring, kundestyring og kvalitetsstyring til regnskaber, herunder fakturering og bogføring.

IT Revisor standard

Thumbnail

IT Revisor Standard indeholder klientbogføring, kundestyring og regnskaber. Programmet indeholder således værktøjerne til håndtering af kunder, kundedata og egen administration.

Se mere

IT Revisor Professionel

Thumbnail

IT Revisor Professionel er den mest komplette løsning til revisorer. Programmet indeholder alle systemets funktioner og muligheder herunder kvalitetsstyring, kundestyring, regnskaber, klientbogføring og integration af Penneo.

Se mere

IT Business

Thumbnail

IT Business er øjeblikkelig fakturering og bogføring. Programmet er udviklet til mindre erhvervsdrivende, der ønsker et helt enkelt onlinesystem til at holde styr på virksomhedens økonomi.

Se mere

IT Business Kasseklade

Thumbnail

IT Business Kasseklade er til dig, der ikke har behov for eget ERP system, og som helst vil overlade det hele til din revisor. IT Business Kasseklade er et program til indtastning og afstemning af kasseklade posteringer, til overførsel og indlæsning i revisors IT Revisor system.

Se mere

Penneo

Thumbnail

Penneo er en brancheløsning, der i dag anvendes af mere end 200 danske revisorhuse, til at få underskrevet årsrapporterne digitalt ved hjælp af NemID. Derved slippes der for print & scan, porto, kuverter, ventetid og for mange fysiske møder.

Se mere

Bluewhale Sikker Mail

Thumbnail

Vores nye produkt, Bluewhale Sikker Mail, er danskudviklet software, der siden 2007 har hjulpet private virksomheder, kommuner samt offentlige - og statslige organisationer med at sende sikre, krypterede e-mails og store vedhæftninger.

Se mere

Revisorwhistleblower.dk

Thumbnail

Revisorwhistleblower.dk er en intern whistleblowerordning. Det er en uafhængig onlinebaseret løsning, som interesserede virksomheder kan abonnere på. Formålet med denne ordning er at give medarbejderne mulighed for, anonymt, at indberette potentielle eller faktiske overtrædelser af den revisorretlige regulering.

Se mere

Consulting

Thumbnail

Consulting er udviklet software til rådgivning af private og erhverv. Vi har udviklet en lang række løsninger, skræddersyede såvel som standardiserede, samt en række indbygningsmoduler, der kan anvendes som komponenter i egenudviklede systemer.

Se mere