Thumbnail

Regnskabsprogram

Professionelle og effektive regnskabsprogrammer fra Wolters Kluwer

Vores regnskabsprogrammer gør det nemt for dig at tilbyde dine kunder et enkelt overblik over deres virksomhedsøkonomiske situation. Med regnskabsprogrammerne får du det komplette værktøj til opstilling af virksomhedens årsrapporter iht. årsregnskabsloven.

Årsafslutning regnskabsprogram

Thumbnail

Regnskabsprogrammet Årsafslutning håndterer digital indberetning af regnskabsdata via XBRL til Erhvervsstyrelsen og giver mulighed for at registrere efterposteringer. Årsafslutning indeholder også en række standardskabeloner til brug for regnskabsopstillingen, der opdateres løbende samt validering af regnskaber inden de sendes til underskrift.

Se mere

Årsafslutning Professionel regnskabsprogram

Thumbnail

Med regnskabsprogrammet Årsafslutning Professionel får du alle værktøjerne i Årsafslutning samt adgang til rådgivningsmodulerne; Budget, Prognose og Analyse. Med dette regnskabsprogram får du dermed et solidt overblik over, hvordan dine kunders forretning udvikler sig.

Se mere

BusinessPoint regnskabsprogram

Thumbnail

Regnskabsprogrammet BusinessPoint tilbyder et enkelt overblik over dine kunders virksomhedsøkonomiske situation. Løsningen indebærer, at der bearbejdes data fra bl.a. Årsafslutning og IT Revisor, som omsættes til letforståelige og gennemarbejdede grafiske præsentationer.

Se mere

IT Revisor regnskabsprogram

Thumbnail

Med regnskabsprogrammet IT Revisor får du et komplet skræddersyet revisorsystem - udviklet af revisorer til revisorer. En væsentlig del af IT Revisor udgøres af modulet til regnskabsgenerering.

Se mere