Thumbnail

Årsafslutning Professionel

Din genvej til bedre rådgivning

Med regnskabsprogrammet Årsafslutning Professionel får du alle værktøjerne i Årsafslutning og adgang til rådgivningsmodulerne Budget, Prognose og Analyse. Med programmet får du dermed et solidt overblik over, hvordan dine kunders forretning udvikler sig.

Budgetmodulet i Årsafslutning Professionel

Budgetmodulet giver dig mulighed for at operere på posteringsniveau. Du kan let oprette resultatbudgetter, og programmet opretter automatisk balance-, likviditets- og pengestrømsbudgetter.

Prognosemodulet i Årsafslutning Professionel

Prognosemodulet giver dig mulighed for løbende at sammenligne realiserede tal med budgettet og derigennem opdatere årsprognosen.

Analysemodulet i Årsafslutning Professionel

I Analysemodulet bliver alle poster og vigtige nøgletal præsenteret i et enkelt og overskueligt layout med grafer og diagrammer.

Nøgletalsanalyse og branchesammenligning i Årsafslutning Professionel

Med Årsafslutning Professionel kan du analysere nøgletal og lave rapporter, der giver dig et overskueligt billede af din kundes virksomhed. Derudover kan du direkte sammenligne din kundes nøgletal med et branchegennemsnit.

Validering af regnskaber i Årsafslutning Professionel

Validering af regnskaber inden de sendes til underskrift, skaber sikkerhed og effektiviserer revisors arbejdsprocesser.

CVR Benchmark i Årsafslutning Professionel

CVR Benchmark og simulering øger revisors konkurrenceevne indenfor rådgivningsydelser. Komplet rådgivning giver de bedste resultater.

Bliv fænomenal til 360 graders rådgivning med CVR Benchmark i Årsafslutning Professionel

Thumbnail

Prøv en gratis demoversion af Årsafslutning Professionel

Produkt Ændret Version
Demoversion Årsafslutning 2021-02-09 2020.5 Info Hent

Kvalitetssikring af revisionsprocessen på en effektiv og fleksibel måde

Revision er et brugervenligt program til kvalitetsstyring og dokumentation, udførelse og konklusion ved revision og andre erklæringsopgaver. 

Se mere

Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten

Årsafslutning er det komplette værktøj til opstilling af virksomhedens årsrapporter iht. årsregnskabsloven med tilhørende specifikationshæfte og skatteregnskab.

Se mere

En del af en hosted løsning

Med RevisorHosting tilbyder vi Årsafslutning Professionel i skyen til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Løsningen giver desuden alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til Microsoft Office Standard samt Microsoft Exchange postsystem.

Se mere