Thumbnail

Revisionsprogram

Effektiv og fleksibel kvalitetssikring med revisionsprogrammerne fra Wolters Kluwer

Vores revisionsprogrammer er brugervenlige programmer til kvalitetsstyring og dokumentation samt udførelse og konklusion ved revision og andre erklæringsopgaver. Revisionsprogrammerne hjælper dig med at opfylde alle krav i henhold til gældende revisionsstandarder, så revisionsvirksomheden lever op til kravene til kvalitetssikring af dokumentation på sagsniveau.

Revision revisionsprogram

Thumbnail

Revisionsprogrammet Revision sikrer en målrettet revision af væsentlige og risikofyldte områder. Revision giver dig løbende et intuitivt overblik over hele arbejdsprocessen, der sikrer at din arbejde planlægges på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til den konkrete opgavetype, og at den "røde tråd" bevares gennem hele arbejdsprocessen.

Se mere

Kvalitetsstyringsmanual revisionsprogram

Thumbnail

Med revisionsprogrammet Kvalitetsstyringsmanual får du en manual, der sikrer, at du består kvalitetskontrollen. Kvalitetsmanualen indeholder en række oplysninger, der er krævet i henhold til revisionsloven, hvidvaskloven og international standard for kvalitetskontrol. 

Se mere

IT Revisor revisionsprogram

Thumbnail

Revisionsprogrammet IT Revisor er et komplet skræddersyet revisorsystem, der er udviklet af revisorer til revisorer. En væsentlig del af IT Revisor er revisions- og arbejdsplan samt intern kvalitetsstyring.

Se mere

TeamMate Analytics revisionsprogram

Thumbnail

Revisionsprogrammet TeamMate Analytics er et kvalitetssikret og effektivt dataanalyseværktøj, der reducerer risiko, skaber værdi og sparer penge. Programmet gør det muligt for revisor at udføre detaljeret dataanalyse på en overskuelig og let tilgængelig måde ved at erstatte manuelle procedurer med automatiserede løsninger.