Thumbnail

Skatteprogram

Sikre og professionelle skatteprogrammer fra Wolters Kluwer

Vores skatteprogrammer indeholder alt det, du har brug for - i ét værktøj.

Med skatteprogrammerne kan du sikkert og effektivt udarbejde selvangivelser, beregne forskuds- og slutskat, vælge den mest fordelagtige beskatningsordning til personligt drevne virksomheder samt opstille indkomst- og formueopgørelser.

Skat Nova skatteprogram

Thumbnail

Skat Nova skatteprogram er intuitivt opbygget og guider dig hele vejen gennem udarbejdelsen af skatteberegningen. Ydermere er programmet integreret med Årsafslutning og SKAT. Du kan således overføre driftsøkonomiske regnskabstal for virksomhedens regnskab til skatteberegningen.

Se mere

Skat Professionel Nova skatteprogram

Thumbnail

Skatteprogrammet Skat Professionel Nova giver dig adgang til til en tilpasset programversion af Årsafslutning. Det indebærer automatisk generering af udskriften af indkomst- og formueopgørelsen i en fleksibel rapportgenerator. Der kan ligeledes overføres driftsøkonomiske regnskabstal fra personlige klasse A virksomheder til skatteberegningen.

Se mere

Værdipapir Nova skatteprogram

Thumbnail

Skatteprogrammet Værdipapir Nova er et tillægsmodul til Skat Nova og Skat Professionel Nova. Det understøtter en effektiv håndtering og administration af kundens værdipapirer i forbindelse med udarbejdelse af selvangivelsen. Dette skatteprogram understøtter R75-dataimport og automatisk kursopdatering af månedlige ultimo kurser.

Se mere

Værdipapir Professionel skatteprogram

Thumbnail

Med skatteprogrammet Værdipapir Professionel får du et kartotek til dine kunders værdipapirer med mulighed for at foretage skattemæssig avanceopgørelse. Skatteprogrammet håndterer således både skatte- og regnskabslovgivningen og adskiller sig herved fra andre anlægsprogrammer.

Se mere