Thumbnail

Skat Nova

Sikker og professionel skatterådgivning

Med skatteprogrammet Skat Nova kan du hurtigt og sikkert udarbejde selvangivelser, beregne forskuds- og slutskat samt vælge den mest fordelagtige beskatningsordning til personligt drevne virksomheder.

Skat Nova - Let og sikkert

Skat Nova guider dig hele vejen gennem udarbejdelsen af skatteberegningen, og dermed kan du let styre processen i forbindelse med udarbejdelse af selvangivelser.

Både overblik og detaljer med Skat Nova

I Skat Nova har du hele tiden overblik over de samlede skatter, og samtidig kan du studere detaljerne om de enkelte tal.

Faglighed med Skat Nova

Skat Nova sikrer kvaliteten af den faglige opdatering af din skatteberegning i forhold til gældende skattelovgivning og god revisorskik.

Skat Nova giver dig

Med Skat Nova får du bl.a. professionel skatteberegning og mulighed for at hente data fra skattemappen hos SKAT (R75).

Importer virksomhedstal i Skat Nova

 

 

Import af Klasse A regnskaber fra Årsafslutning til Skat Nova
Thumbnail

Prøv en gratis demoversion af Skat Nova

Produkt Ændret Version
Demoversion Skat Nova 2021-02-05 2020.3 Info Hent

Styring af aktiver og skattemæssig avanceberegning i ét værktøj

Med Værdipapir Professionel får du et kartotek til dine klienters værdipapirer, med mulighed for at foretage skattemæssig avanceopgørelse.

Se mere

Revisors komplette skrivebord i en hosted løsning

ReviSky giver alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til følgende software: IT Revisor Professionel (inkl. integrationsadgang til kunder, som benytter IT Business løsningen), Skat Professionel Nova og Microsoft Office Professionel 2010.

Se mere

En del af en hosted løsning

Med RevisorHosting tilbyder vi Skat Nova i skyen til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Løsningen giver desuden alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til Microsoft Office Standard samt Microsoft Exchange postsystem.

Se mere