Drift status

IT Revisor

Ny integration til e-conomic

Grundet ændring af adgang til e-conomics API, skal alle skifte login metoden på integrationen til ”Login med adgangs-ID”

Adgangs-ID’et er en nøgle, som jeres kunder skal sende til jer, før I kan få adgang til kundernes data.

Vejledning:

1. Bed jeres kunder logge ind på deres e-conomic konto
  2. Send følgende link til dem og bed dem åbne det i en browser:
    https://secure.e-conomic.com/secure/api1/requestaccess.aspx?appPublicToken=gRegne0116PUY8P4Xom3WcGMwP5TMwY2IHyjGiwSPkU1
  3. Vælg "Tilføj app" på den side, som kunden kommer til ved at klikke på linket
  4. Herefter dukker der en IT Revisor app op med et Adgangs-ID. Kunden har givet IT Revisor lov til at tilgå deres data. Koden findes også i deres Udvidelser – Apps under Indstillinger - Alle indstillinger
  5. Adgangs-ID’et skal de sende tilbage til jer, som I så kan bruge til at logge ind på integrationen med.

Windows 10 opdatering og IT Revisor

Vi har igennem en længere periode opfordret til at deaktivere SMB2 på filservere, som håndterer IT Revisor data, hvorved kommunikationen i praksis er kørt via SMB1-protokollen. Med de seneste Windows opdateringer bliver SMB1 imidlertid deaktiveret som standard og der er i øvrigt introduceret begrænsninger i relation til denne protokol, hvis programmet eksempelvis afvikles fra et netværksdrev.

Vi opfordrer derfor til følgende løsning:

1.    Sæt følgende registreringsnøgler på ALLE de klient-maskiner, der skal køre IT Revisor:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\LanmanWorkstation\Parameters]
"DirectoryCacheLifetime"=dword:00000000
"FileNotFoundCacheLifetime"=dword:00000000
"FileInfoCacheLifetime"=dword:00000000

Download registreringsnøglen her >>

2.    Fjern en eventuel SMB2 deaktivering på filserveren. Dette gøres ved at fjerne følgende registrerings-nøgle:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\LanmanServer\Parameters]
"SMB2"=dword:00000000

3.    Genstart filserveren

Med ovenstående løsning vil I fremover køre på nyeste SMB-protokol (pt. version 3) og dermed blot med en ændring af klientens caching lifetime. Såfremt I får nye klientmaskiner der skal køre IT Revisor, er det selvfølgelig vigtigt, at disse også får opsat de pågældende registrerings-nøgler.