Thumbnail

Vores kunder

Et digitalt kontor, hvor alt ligger i skyen

Lars Olsen

Revisionsfirmaet Lars Olsen i Viborg har siden 1995 slået sit navn fast som en af Midtjyllands foretrukne revisionsvirksomheder. Alt imens flere af de store revionsfirmaer har forladt byen, har Lars Olsen således stille og roligt cementeret succesen og opbygget en organisation med mere end 30 medarbejdere. Nu er tiden kommet til virksomhedens næste store udviklingshop: et komplet digitalt kontor, hvor alt ligger i skyen.

Se mere

Solid vækst med langsigtet it-strategi

Anker Høst

Selvom revisionsvirksomheden Anker Høst blev stiftet helt tilbage i 1952, er organisationen i den grad fulgt med udviklingen. Virksomheden er således kendetegnet ved en særdeles ambitiøs it-strategi, der er blevet selve omdrejningspunktet for virksomhedens vækstplaner. Med som strategisk it-partner har Anker Høst valgt Wolters Kluwer.

"Vi har valgt at fokusere meget på processerne i vores virksomhed, for konkurrencen er øget blandt udbyderne i vores del af markedet. Derfor har vi investeret i en lang række værktøjer fra Wolters Kluwer, der gør, at vi på stort set alle områder arbejder så effektivt og intelligent som muligt. Det bevirker, at vi kan nå mere på mindre tid, og derfor kan vi bedre fokusere på at udvikle forretningen og rådgive vores kunder hele vejen rundt. Det er afgørende for en virksomhed af vores størrelse", forklarer Karsten Nielsen, der sammen med Flemming Mørup udgør ledelsen i virksomheden.

 

Se mere

Ny it-platform giver bedre plads til rådgivning og optimering

Revisions-Centret

Revisions-Centret i Næstved har med en ny integreret it-platform fra Wolters Kluwer fået frigjort tid til det, der for alvor gør en forskel hos kunderne, nemlig rådgivning om, hvordan deres forretning optimeres bedst muligt.

"Vi undersøgte markedet og endte med at vælge en samlet platform fra Wolters Kluwer. Modulerne Årsafslutning, Skat Nova og kundestyring via ClientView er alle nært integrerede, og det gør, at vi arbejder, og kan præsentere vores arbejde, i én samlet platform, når vi sidder sammen med kunderne. Senere integrerer vi også Revision fra Wolters Kluwer, der bliver vores nye kvalitetssikringssystem. Alt i alt giver det os en optimal it-struktur omkring vores arbejde", fortæller Brian Vahlkvist, indehaver af Revisions-Centret.

Se mere

Hele processen viste sig at køre fuldstændig perfekt

Arla

Arla Foods vælger Wolters Kluwer Danmark.

En af Europas største mejerivirksomheder, Arla Foods, har valgt Årsafslutning som koncernens nye XBRL-løsning. Det har været med til at sikre en markant tidsbesparelse og en højere kvalitet i regnskaberne.

Se mere

Frigjort tid til at kvalitetssikre regnskaberne på alle leder og kanter

Bestseller

Bestseller United A/S i Brande har efter en gennemgang af markedet valgt Wolters Kluwer Danmark som leverandør af en skræddersyet løsning til digital indberetning af årsregnskaber. Det har fjernet en lang række manuelle rutiner og frigjort tid til kvalitetssikring.

Se mere