Thumbnail

NYHEDER 2020/2021

Produktnyheder hos Wolters Kluwer

Kom med på den digitale rejse...

Revisors forretning ændres markant…
Forretningsmodellen ændres fra timebaserede ydelser til værdibaseret rådgivningsydelser og ny teknologi åbner for:

  • Automatisk data generering og digitalisering
  • Digitale platforme hvor der er adgang til data fra multiple kilder
  • Business Insights værktøjer for revisor og revisors kunder

”Adgang til og forståelsen af disse data er afgørende for succes!”

Kom med på den digitale rejse…
Hos Wolters Kluwer har vi et altovervejende fokus på at sikre, at du som revisor har de optimale værktøjer til rådighed til en digital fremtid.

Med en trinvis rejse til cloud og i tæt forbindelse med dine velkendte værktøjer, tilbyder vi “connectede” brancheværktøjer og digitale samarbejdsplatforme, der øger jeres og jeres kunders effektivitet. Værktøjerne skaber Business Insights, der gør jer i stand til at levere værdifulde rådgivningsydelser til jeres kunder.

Den 20. april lanceres en ny og forbedret version af wolterskluwer.dk

Flytning

Her byder vi dig hjerteligt velkommen til vores nye domæne, der omfatter hele Wolters Kluwer-koncernen, men med særskilte områder for den danske forretning. Det betyder, at al produktinformation flyttes til det nye domæne, mens du stadig vil finde support på denne webadresse.
Vi vil naturligvis guide dig korrekt, når tiden kommer. Indtil da ønsker vi dig et behageligt besøg her på siden.
 

Sådan arbejder du smart med ClientView statuslister

ClientView statuslister

Statuslisterne i ClientView er et stærkt værktøj til løbende at følge op på opgaverne i afdelingen eller på kontoret.

Klik på se mere og læs om, hvordan du nemt arbejder med statuslister i ClientView.

Se mere

IT Revisor - Nyheder

Thumbnail

Vi er nu klar til at tage endnu et skridt på vejen mod en fuld .net baseret IT Revisor. Dette giver dig større sikkerhed og nye spændende muligheder som led i den digitaliseringsrejse, som vi alle er på.

I forhold til den teknologi som din nuværende IT Revisor kører på, vil du med vores nye fremtidssikrede .net version mærke markant forskel såsom færre manuelle processer, tættere integrationer, flere intelligente valg og mulighed for at tilbyde dine kunder flere services såsom Basecone (digital fakturahåndtering) - læs mere om Basecone her >> 

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer med IT Revisor 8.0.

Se mere

Nyhed! Basecone

Thumbnail

Basecone er en service, der gør det muligt at effektivisere processen omkring håndtering af fakturaer og omkostninger i dine kunders bogholderi. Denne type services blev tidligere omtalt som ”scanning”, men det er den mindste del af funktionaliteten. Basecone hjælper dig til at få digitaliseret og automatiseret datafangst og kontering, samt støtter den nødvendige arbejdsdeling mellem dig og din kunde.

Klik på se mere og læs om Basecone.

Se mere

finsit - Nyheder

finsit

finsit er en cloudbaseret service til økonomisk overblik, analyse og samarbejde. finsit omdanner komplekse tal til visuelle aha-oplevelser, der gør det lettere for dig og dine kunder at tage bedre og velovervejede økonomiske beslutninger. finsit er designet specifikt til revisorer, der ønsker at styrke deres tilbud ved at overgå forventningerne og skabe værdi for kunderne.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i finsit.

Se mere

Nyhed! TeamMate Analytics

TeamMate Analytics er et datanalyseværktøj for alle revisorer med planer om vækst. TeamMate Analytics er et intelligent værktøj, der giver din kunderådgivning en ny dimension og løfter din forretningsudvikling til næste niveau - uden brug af analysespecialister.

Klik på se mere og læs om TeamMate Analytics.

Se mere

ClientView - Nyheder

group

ClientView giver dig og dine medarbejdere et klart overblik over kunder, dokumenter, statuslister og hvem, der udfører hvilke sager.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i ClientView.

Se mere

ClientTime - Nyheder

Thumbnail

ClientTime kan anvendes af alle medarbejdere, hvilket sikrer vidensdeling på tværs af organisationen, og at den rette medarbejder udfører den rigtige opgave på det rigtige tidspunkt.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i ClientTime.

Se mere

Årsafslutning - Nyheder

Thumbnail

Årsafslutning er det komplette værktøj til opstilling af virksomhedens årsrapporter i henhold til årsregnskabsloven med tilhørende specifikationshæfte og skatteregnskab.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Årsafslutning.

Se mere

Revision - Nyheder

Thumbnail

Revision hjælper dig med at opfylde alle krav i henhold til gældende revisionsstandarder mv. Det sikrer ligeledes, at din revisionsvirksomhed lever op til kravene til kvalitetssikring af dokumentation på sagsniveau.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Revision.

Se mere

Skat Nova og Skat Professionel Nova - Nyheder

Thumbnail

Med Skat Nova kan du hurtigt og sikkert udarbejde selvangivelser, indkomst- og formueopgørelser (Skat Professionel Nova), beregne forskuds- og slutskat samt vælge den mest fordelagtige ordning til personligt drevne virksomheder.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Skat Nova og Skat Professionel Nova.

Se mere

Værdipapir Nova - Nyheder

Lars Olsen kundecase

Værdipapir Nova er et tillægsmodul til Skat Nova og Skat Professionel Nova. Programmet understøtter en effektiv håndtering og administration af kundens værdipapirer i forbindelse med udarbejdelse af selvangivelsen.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i Værdipapir Nova.

Se mere

Hosting - Nyheder

Thumbnail

Sammen med IT Forum Gruppen tilbyder vi et skrivebord i "skyen" og muligheden for at tilgå de fleste af vores programmer i et miljø, som vi tager ansvaret for at vedligeholde, drifte og udvikle. Vi kalder løsningerne for ReviSky, RegnskabSky og RevisorHosting - alt afhængigt af, hvilke programmer og services, der er inkluderet. Den grundlæggende tekniske løsning er dog den samme.

Klik på se mere og læs om nyheder og væsentlige forbedringer i vores Hosting løsninger.

Se mere