TMA

Support - TeamMate® Analytics

Her kan du finde hjælp og svar på ofte stillede spørgsmål vedrørende TeamMate® Analytics.

Teknik & Installation

• Vi bruger en ældre version af Windows/Excel. Kan vi bruger TeamMate Analytics?

TeamMate Analytics understøtter alle versionerne af Excel og Windows, der stadig understøttes af Microsoft. I øjeblikket er dette Windows 7, 8, 8.1 og 10 og Excel 2010, 2013 og 2016.

• Skal jeg bruge 32-bit eller 64-bit installation?

TeamMate Analytics leveres i 2 versioner, en til 32-bit og en til 64-bit. Disse er identiske undtagen for de versioner af Excel, de understøtter.

Hvis du bruger .exe-installationsprogrammet til TeamMate Analytics, installerer det automatisk den rigtige version til din version af Excel.

Hvis du bruger et msi-installationsprogram, skal du vælge den rigtige version til din version af Excel (ikke Windows).

For eksempel, hvis du har 64-bit Windows men 32-bit Excel, har du brug for 32-bit TeamMate Analytics. Hvis du har 64-bit Windows og 64-bit Excel, har du brug for 64-bit TeamMate Analytics.

Fordelene ved at bruge 64-bit over 32-bit Excel er mængden af data, der kan behandles, da 64-bit Excel kan bruge al hukommelse på din pc, mens 32-bit Excel er begrænset til 4 GB (til Excel 2013 / 2016 fra juni 2016) eller 2 GB (til Excel 2010). Dette er typisk mere end nok for de fleste brugere.

• Jeg har fået ny computer eller været nødsaget til at geninstallerer TeamMate Analytics på ny?

Du vil i forbindelse med aktiveringen af licensen få information om, at licensen allerede er aktiveret. Dette skyldes, at den i forvejen er installeret på den gamle computer/tidligere installation.

Du skal kontakte kundeservice for afklaring og frigivelse af din licens, så du kan aktivere den i din nye installation.

Daglig brug

• Hvor meget data kan TeamMate Analytics håndtere?

Excel har i sig selv en begrænsning til 1.048.576 rækker data. Selvom dette er tilstrækkeligt for de fleste datasæt, som revisorer analyserer, kan TeamMate Analytics behandle titusinder rækker af data.

Brugertilpassede moduler kan læse data fra et regneark eller afgrænsede filer såsom CSV-filer, der kan indeholde meget mere end en million rækker med data. Disse store datasæt sættes i en database til behandling. Alt dette sker inden for den brugervenlige brugergrænseflade i TeamMate Analytics.

• Jeg kan ikke få mine data udlæst i Excel-format. Kan jeg så stadig bruge TeamMate Analytics?

Modtagelse af data i Excel-format er klart at foretrække, da data derved stort set er klar til brug.

TeamMate Analytics har masser muligheder for at få adgang til dine data hvis de ikke er i Excel-format.

Excel-filer, csv-filer - disse filformater kan ganske enkelt åbnes i Excel

Andre filformater, der kan indlæses, er udskreven rapporter, pdf-filer. Disse formater kan ved hjælp af Importguide-værktøjet i TeamMate Analytics giver dig mulighed for let at konvertere disse filer til Excel-format. Importværktøjet giver mulighed for at fange data i overskrifter, sidehoved, sidefod, totaler osv.

Ligger dine data i en database tilknyttet bogføringen, gør da brug af dine eksisterende værktøjer til at trække data fra systemdatabaser. De fleste organisationer har mange værktøjer som SQL-scriptingværktøjer til rapporteringsværktøjer, der giver brugerne mulighed for at eksportere data til Excel, hvor TeamMate Analytics kan bruges uden frygt for at ødelægge produktionsdata eller skrive forespørgsler, der bringer systemet i fare.

Hvis disse værktøjer ikke er tilgængelige, giver Excels oprindelige værktøjer dig mulighed for at oprette forbindelse til forskellige databaser, for at trække data ind i Excel.

For mere avanceret databaseadgang, inklusive forbindelser til almindelige systemer, anbefaler vi brugen af ​​Microsofts gratis Power Query-tilføjelse til Excel 2010/2013. Dette er allerede indbygget i Excel 2016.

Udtrukne data vil herefter kunne renses og tilpasses med TeamMate Analytics.